Visuell identitet for tannlegekontor i Sandnes

Tannlege Rønneberg

Tannlege Sigmund Rønneberg ønsket en identitet for å gjenspeile hans nyetablerte tannlegekontor. Dermed ble det utformet en profil med logo, hjemmeside, annonser, skiltdesign, visittkort, foto, brosjyre, brevark og konvolutter.

Arbeidet ble utført som ansatt i selskapet Zebra Design

Utvikling av logo

I løpet av ideprosessen endte vi til slutt på en kombinasjon av én tann og forbokstaven “R” til tannlegekontoret. Det var imidlertid viktig for oss å skape et særpreget uttrykk ettersom bruken av tenner i tannlegerelaterte logoer er et vanlig syn. Tannlege Sigmund Rønneberg har fått et kjennemerke på grunn av hans gode og profesjonelle fremtoning mot pasienter med tannlegeskrekk. På bakgrunn av dette ble omsorg et nøkkelord, noe dybdeeffekten i logoen illustrerer ved at den “holder rundt seg selv”.

Akrylskilt og helfoliert dør 

For å sette all tvil til side hvor tannlegen holder til, så gikk vi for en helfoliering av døren inn til venterommet med utsnitt av logoen som designelement. I tillegg ble det akrylskilt som navigasjon innendørs, mens det utendørs ble foliering av vinduer mot gågate og en større logo ved hovedbygget.

En annerledes opplevelse 

Interiørdesigneren i Zebra Design tok ansvaret for en helhetlig opplevelse ved å videreføre avskremmende tiltak når pasientene ankom tannleggen. Vi kjenner alle til venterommet, den stille atmosfæren, klokken som tikker, hvite vegger og treverk. Hos denne tannlegen vil du i stedet bli møtt med TV, designmøbler, mørke vegger og en helt annen belysning og atmosfære.

Før

Etter